Je bekijkt nu New Amsterdam

New Amsterdam

De ziekenhuis serie New Amsterdam is een van mijn favoriete series. Ik houd van de drama en de mooie verhalen en ik vind het mooi dat ze issues die spelen in het echte leven ook terug laten komen in de serie.

Ik heb net het derde seizoen gekeken en ze hebben een holistische behandelaar aangenomen in het ziekenhuis. Waar aan het begin de artsen haar nog sceptisch aankijken, komen ze er stap voor stap achter wat ze allemaal voor hen kan betekenen. Dat de medische wetenschap maar een kant van het verhaal is en dat gevoelens en emoties ook heel veel impact hebben op de gezondheid van de patiënten.

Deze uitspraak uit de serie verwoordt heel duidelijk waar ik in geloof en wat ik ook heel vaak in mijn praktijk zie terugkomen. Je kunt denken dat je bepaalde gevoelens/emoties/situaties hebt verwerkt, omdat je hebt besloten er niet meer aan te denken of er maar mee te leren leven, maar ze zitten nog steeds in je lichaam. Het verdwijnt niet totdat jij besluit er iets mee te gaan doen en het eruit te laten.

Dit zal veel opluchting geven en vaak ook chronische pijnplekken verlichten. Dit was dan namelijk de plek waar de onverwerkte gevoelens opgeslagen waren.

Ben jij er klaar voor om deze gevoelens eindelijk eens te verwerken?

Neem dan contact met me op en we gaan er samen mee aan de slag