Je bekijkt nu It takes a village to raise child

It takes a village to raise child

Een uitdrukking die je vaak hoort, maar eentje die ontzettend waar is als je het mij vraagt!

Moeder zijn is een van de grootste uitdagingen die ik ooit ben aangegaan. Soms het aller-, allerleukste wat er is, maar soms ook het aller-, allerzwaarste….

Dit jaar ga ik starten met iets waarvan ik geloof dat heel veel moeders er baat bij zouden hebben: Andere moeders!

Waarmee je verhalen kunt delen, elkaar kunt inspireren, om hulp kan vragen, onzekerheden kunt delen; alles mag en alles kan!

Samen is het namelijk gewoon zoveel leuker en vooral ook zoveel makkelijker! Gewoon ongegeneerd praten over wat er allemaal met je kinderen en vooral ook met jezelf aan de hand is. De leuke en de minder leuke dingen. Zonder oordeel, maar vaak heel veel herkenning. Voelen dat je er niet alleen voor staat. En dit alles met een lach en een traan, want al die gevoelens die door je heen stromen mogen er zijn.

Om dit allemaal op te zetten heb ik de hulp ingeschakeld van @nienkestiekema. Een super enthousiaste en lieve moeder met een samengesteld gezin, wat weer voor hele andere uitdagingen zorgt….

Op donderdagavond 25 januari organiseren we een eerste kennismakingsavond in mijn praktijk in Noordwijk voor alle moeders die ook behoefte hebben aan andere moeders om zich heen. Voor de moeders die het niet meer alleen willen doen en soms gewoon hun verhaal kwijt willen, zonder gelijk 100 goed bedoelde tips te krijgen.

Wij zijn er voor jou! Kom je ook?

Als je nu gelijk denkt: “Ja, daar wil ik bij zijn!!!”, stuur me dan een mailtje via info@groeikinesiologie.nl.

Wij gaan nog even verder met de officiële inschrijfpagina uitwerken, dus houd mijn socials zeker in de gaten voor meer informatie!!!!