Stress….

Voel jij het ook? Wat stress allemaal met je lijf kan doen?

Stress, het heeft altijd al bestaan en op sommige momenten is het zelfs onmisbaar voor ons, maar de laatste jaren lijken we er toch net iets vaker onder te bezwijken dan vroeger. We leiden massaal aan een burn-out, zijn druk, druk, druk, oververmoeid en alles om ons heen lijkt sneller te gaan dan ooit. Als je je hierdoor niet gelukkig voelt en stress ervaart, is dat na enige tijd ook in jouw lichaam merkbaar. Aandoeningen als voedselallergieën en intoleranties, eczeem, hoofdpijn, buikpijn en vermoeidheid zijn vaak genoemde klachten.

Ook onze kinderen hebben hier last van, ze groeien op met een continue stroom van informatie om zich heen. Er is een overvloed aan prikkels en vanaf jonge leeftijd willen ze niets liever dan bijblijven. Iedere paar seconden worden er nieuwe filmpjes geplaatst op bijvoorbeeld YouTube en TikTok en stel je voor dat zij dat nog niet gezien hebben en al hun vriendjes wel. Hierdoor ontstaat een soort prestatiedruk; ze moeten niet meer alleen buitenspelen en kind zijn, maar ook bijhouden wat er allemaal op internet gebeurt. Daarnaast gaan de veranderingen ontzettend snel. Kleding die nu in de mode is, kan binnenkort alweer uit zijn. Vijf of tien jaar geleden ging dit veel langzamer en waren er simpelweg minder prikkels. Door al deze prikkels kunnen kinderen last krijgen van (prestatie)druk op school, de sportclub of thuis, wat kan leiden tot:

Met kinesiologie heb ik een manier gevonden om aan je lichaam te vragen waar in het lichaam de stress zich heeft opgehoopt. Ik geef je inzicht in je eigen klachten en vooral ook in je overtuigingen; in jezelf dus!
Na de behandeling krijg je weer het gevoel dat je een stap in de goede richting hebt gezet en heb je handvatten om te groeien naar de beste versie van jezelf!

Let’s grow together!

Groei Kinesiologie

Follow me on Instagram

info@groeikinesiologie.nl

+31 (0) 623084048 

+31 (0) 623084048 

Nieuwe Zeeweg 82
Noordwijk 2202 HB
Zuid-Holland

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.00

Op deze overeenkomst zijn de Disclaimer, Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid van toepassing.

  © 2021 Groei! Praktijk voor Kinesologie