De Behandeling

Voordat je voor de eerste keer bij mij komt voor een behandeling, stuur ik je een intakeformulier met algemene vragen en vragen waar je soms wat langer over na zal moeten denken. Bij voorkeur stuur je dit formulier voor de behandeling naar mij terug, zodat ik me kan voorbereiden op ons gesprek.

De eerste keer dat je langskomt voor een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. We bespreken jouw intakeformulier, waar ik jou mee kan helpen en stellen doelen op. Tijdens dit eerste bezoek gaan we gelijk aan de slag met spiertesten. Hiermee kan ik inzicht krijgen in welke behandelingen nodig zijn om tot jouw doel te komen.

 

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van je klacht en je doel. Direct na de eerste behandeling kun je al veranderingen en verbeteringen waar gaan nemen, maar meestal hebben we 3 tot 4 behandelingen nodig om echt tot jouw doel te komen.

De vervolgbehandelingen duren ongeveer 1 uur en hierin bespreken we wat de vorige behandeling je al heeft gebracht en wat je nog nodig hebt om tot je doel te komen. Van daaruit werken we verder.
Na iedere sessie bespreken we of er een vervolgafspraak nodig is en plannen we dit in. De tijd tussen de sessies is geheel afhankelijk van de klacht en kan verschillen tussen enkele weken of enkele maanden.

De behandeling is heel geschikt voor kinderen. Kinderen luisteren intuïtief nog goed naar hun eigen lijf en vinden het leuk om direct tijdens de behandeling al verbeteringen te zien. Hele kleine kinderen kunnen via een van hun ouders behandeld worden (dit kan al vanaf de geboorte). Iets oudere kinderen mogen lekker bij mij op de behandeltafel klimmen. Als ze nog te onrustig zijn om stil op de behandeltafel te liggen, dan wissel ik het af met staande of zittende oefeningen.

Samen vinden we een manier om te Groeien!

info@groeikinesiologie.nl

+31 (0) 623084048 

+31 (0) 623084048 

KvK-nummer: 81832656

Lid van VBAG en BPGZ

Aangesloten bij RBCZ en Quasir

Nieuwe Zeeweg 82
Noordwijk 2202 HB
Zuid-Holland

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.00

Op deze overeenkomst zijn de Disclaimer, Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid van toepassing.

  © 2021-2022 Groei! Praktijk voor Kinesologie