About me

Front foto_1

Mijn Verhaal

Al van jongs af aan kreeg ik vaak te horen dat ik analytisch heel sterk was. Ik vond rekenen en plannen inderdaad ook erg leuk, dus de keuze om daarmee verder te gaan was dan ook snel gemaakt.

Ik klom maar hoger en hoger binnen het bedrijfsleven en was goed in wat ik deed, dus ging ik er maar mee door. Ondertussen voelde ik al heel lang dit ik niet op mijn plek zat en dat ik dit niet tot mijn pensioen zou volhouden, maar wat wilde ik dan?

Ik kreeg twee dochters in 2011 en 2015 en bleef vier dagen werken. Ik was manager van een planningsafdeling, dus ik had ook bedacht hoe ik ervoor kon zorgen dat thuis alles volgens planning zou verlopen. Mooi gedacht, maar als je eenmaal kinderen hebt, dan weet je dit vrijwel onmogelijk is.

De balans kwijt

Ik raakte de balans helemaal kwijt, werd steeds onrustiger, moe, geïrriteerd en ik snapte niet wat er mis met me was. Dit was toch het leven dat ik altijd al wilde? Waarom lukte me dit niet gewoon? Ik voelde dat ik de controle over mijn leven kwijt was en ik herkende mezelf soms niet meer.

Daarnaast merkte ik dat mijn oudste, zeer gevoelige, dochter ook steeds onrustiger werd. Ze kreeg het zwaar op school en dat ontplofte thuis ook nog eens regelmatig.

Ik ging op zoek naar manieren om haar te helpen, want dat doe je als moeder; eerst zorgen dat je kind in orde is en heel veel stappen later ga je pas goed voor jezelf zorgen. Na een zoektocht kwam ik bij een kinesioloog terecht gekomen, waar ik ook al snel met cursussen begon. Wat een verandering heeft dit gemaakt in ons leven!

Kinesiologie Behandeling

Kinesiologie

Nu ben ik professioneel kinesioloog en heb ik een praktijk in Noordwijk.

Het is mijn passie om al die lieve moeders die zichzelf zijn kwijt geraakt, weer liefde voor zichzelf te laten voelen en vertrouwen in de toekomst. Ze leren naar hun eigen lichaam en verlangens te luisteren, want die zijn ook belangrijk. Een balans binnen het gezin te vinden, maar daarbij zeker niet jezelf te vergeten. Ik geloof dat sommige problemen van kinderen daarmee al opgelost zullen worden en anders ben ik er om ze dat laatste zetje de goede richting op te geven.

Want weet je wat in mijn ervaring nou het mooiste is? Doordat ik voor mezelf heb gekozen, ben gegroeid en nu echt mijn doel in het leven heb gevonden, gaat het met mijn dochter ook veel beter. Dat zeer gevoelige meisje van me pikte feilloos mijn onrust op en omdat ze daar niets mee kon, kwam het er op andere manier uit (oordoppen waren soms niet gek geweest 😉 ). Nu hebben we bijna nooit uitbarstingen meer en kan ze heel goed aangeven wat ze nodig heeft.

Volg mijn blogs ook op Facebook en Instagram ! 

+31 (0) 623084048 

+31 (0) 623084048 

KvK-nummer: 81832656

Lid van VBAG en BPGZ

Aangesloten bij RBCZ en Quasir

Offemweg 85
Noordwijk 2201 HC
Zuid-Holland

Openingstijden
Ma, Di, Do en Vr
12.00 – 17.00

Op deze overeenkomst zijn de Disclaimer, Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid van toepassing.

2024 © Groei! - Praktijk voor Kinesologie