Voor Jou

Dit is speciaal voor jou

Dit is speciaal voor jou

Je hebt je leven goed voor elkaar. Een geweldig gezin,  een leuke baan, een fijn huis en gezellige vrienden. Maar waarom voel je je dan toch zo vaak zo ontzettend moe?

Je raakt soms in paniek als je bedenkt wat je allemaal nog moet doen en er lijkt ook maar geen einde aan te komen…. Je snauwt tegen je partner en kinderen, op je werk ben je vaak afgeleid en de dingen waar je eigenlijk het meest van ontspant, verdwijnen als eerste van je eindeloos lange to-do lijst. Je herkent jezelf niet meer en dat frustreert je alleen nog maar meer!

Je bent echt wel bereid om veranderingen te maken in je leven, je hebt alleen geen idee hoe je dit kunt aanpakken, want het voelt zo enorm aan allemaal.

Hoeveel rust en ontspanning zou het geven als je:

 Om dit te kunnen bereiken gaan we samen jouw lichaam en geest weer in beweging zetten

Door middel van een lichaamsgerichte therapie zul je de rust weer vinden waar je zo naar verlangt. Gewoon door naar je eigen lichaam te luisteren. Samen gaan we kijken waar je lichaam op dit moment zoveel energie aan kwijt is, dat je het niet kunt gebruiken waarvoor je het echt nodig hebt; Een ontspannen leven leiden!

5/5

Ik voel na het traject meer rust in mijn hoofd en lijf. Ondanks de drukte om me heen voel ik me beter en rustiger.  De behandelingen zijn heel fijn, Marte legt het goed uit en ze heeft een fijne energie.

M

Na de behandelingen

 • Heb je meer dan genoeg energie om jouw drukke leven vol te kunnen leven 

 • Pak jij de regie terug over je eigen leven
 • Ben je rustig en ontspannen, zodat je weer kunt denken in mogelijkheden
 • Kun je alles in je drukke leven weer op een relaxte manier met elkaar combineren, zonder continue die paniek te voelen van alles wat je nog moet doen
 • Kom je weer in beweging
 • Heb je je emoties weer onder controle
 • Voel je je alsof je weer gewoon kunt ademen
 • Heb je weer vertrouwen in jezelf
 • Herken je de stemmetjes die jou tegenwerken om je beste zelf te kunnen zijn
 • Heb je blokkades uit het verleden opgeruimd, zowel bewuste als onbewuste
5/5

Ik hoopte van tevoren op meer zelfacceptatie, meer bij mezelf te kunnen voelen wat ik nodig heb om beter in mijn vel te zitten. Dat is zeker gelukt. Ik weet (weer) waar ik blij van word en ben beter in staat om goed voor mezelf te zorgen. Ik vond de behandelingen erg prettig. Zowel de gesprekken als het fysieke gedeelte voelden goed aan. Ik merkte dat ik er rustiger van werd en helderder in mijn hoofd. Ik zou het zeker aanraden. Ik vond het mooi en bijzonder om te merken wat het in mijn lijf en in mijn hoofd teweeg bracht.

C

5/5

Ik ben open het traject ingegaan en het heeft heel veel beweging gebracht in mijn leven. Baan opgezegd, pauze ingelast, nieuwe baan gevonden en het leukste is de cursus waarvoor ik me heb opgegeven.
Het traject heeft me uit mijn stilstand gehaald en me weer dichterbij mezelf gebracht. Het is fijn om samen te puzzelen, ik heb er heel veel baat bij gehad.

 

N

Front foto bureau

Praktisch

Wat houden de behandelingen precies in?

 • Je krijgt een kinesiologiebehandeling van ca 60 minuten in mijn praktijk in Noordwijk

 • Tijdens deze lichaamsgerichte behandelingen gaan we samen kijken waar de blokkades in jouw lijf zitten en lossen deze op door middel van verschillende technieken, zoals acupressuur en stress-release oefeningen
 • Per behandeling bepalen we samen een doel of wens waar we aan gaan werken. Iedere sessie zal dus afgestemd zijn op wat jij op dat moment nodig hebt

Wat kost een behandeling?

€ 70,-

(Check de tarieven pagina voor meer informatie)

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

 • Dit verschilt heel erg per persoon. De een heeft na vier behandelingen in een periode van twee maanden zijn doel bereikt, terwijl de ander wat meer tijd tussen de behandelingen laat zitten en zo rustiger naar z’n doel toewerkt. We kijken samen wat goed voelt.

Zijn deze behandelingen iets voor mij?

 • Als je er klaar voor bent om je weer rustiger en helderder in je hoofd te voelen en de controle over je leven terug te krijgen, dan zeker!

logo groei transparant

About me

Hoi, ik ben Marte. Een paar jaar had ik het volgens mijn planning helemaal voor elkaar; een heerlijk gezin met mijn man en twee dochters, een mooi huis, de beste vrienden die er zijn en een goede baan als manager bij een groot bedrijf in de luchtvaart.

Maar waarom voelde het dan niet of ik alles voor elkaar had? Ik had het gevoel de controle over mijn leven helemaal kwijt te zijn. Het was zo druk in mijn hoofd, dat ik geen tijd had om te genieten van al dat moois. Ik raakte mezelf helemaal kwijt en herkende mezelf niet meer. Ik was vaak geïrriteerd en reageerde dan niet altijd zoals ik zou willen tegen mijn man en kinderen…..
Had ik toen maar geweten dat dit niet normaal was en dat er iets aan te doen was….

Nu gebruik ik al mijn kennis en ervaring om vrouwen te helpen in zo’n zelfde situatie. Want geloof me, je hoeft je echt niet zo te voelen!

Front foto_2

+31 (0) 623084048 

+31 (0) 623084048 

KvK-nummer: 81832656

Lid van VBAG en BPGZ

Aangesloten bij RBCZ en Quasir

Offemweg 85
Noordwijk 2201 HC
Zuid-Holland

Openingstijden
Ma, Di, Do en Vr
12.00 – 17.00

Op deze overeenkomst zijn de Disclaimer, Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid van toepassing.

2024 © Groei! - Praktijk voor Kinesologie