Wie ben ik?

Mijn naam is Marte Kok en ik ben Kinesioloog in Noordwijk.

Begin 2019 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Kinesiologie. Mijn oudste dochter is hoogsensitief, wat een schitterende eigenschap is. Alleen werkte haar filter niet zo goed meer, waardoor ze vaak overprikkeld raakte. In mijn zoektocht hoe ik haar verder kon helpen ben ik terecht gekomen bij een weekend over de beginselen van Kinesiologie. Ik was verwonderd, maar ook op slag verliefd! Zou het echt mogelijk zijn om met zulke simpele oefeningen zulke mooie resultaten te behalen?

Ik heb me direct ingeschreven voor de Touch For Health opleiding. Dit is de basis van de Kinesiologie waarbij je met behulp van spiertesten stress in het lijf kunt opsporen en weer in balans kunt krijgen, zodat de energie weer kan gaan stromen.
Vele kinesiologie cursussen volgden en mijn liefde, maar soms ook de verbijstering over dat dit geweldige vak nog zo onbekend is, bleef maar groeien.
Ik ben veel gaan oefenen op mijn oudste dochter (en mijn jongste dochter, en mijn man, en mijn schoonouders en mijn vader en een tante, enz enz 😊) en ik zag de geweldige resultaten.
Mijn oudste dochter is enorm gegroeid! Ze staat veel sterker in haar schoenen, kan zich beter afsluiten voor prikkels om haar heen en ze weet beter hoe ze met stress om moet gaan.

Ik heb besloten om van dit prachtige vak mijn beroep te gaan maken en volg de HBO opleiding tot Kinesioloog bij Instituut CAM, zodat ik me straks ook officieel Kinesioloog mag noemen. Bij iedere les leer ik nog meer behandelmethodes en verdiepingen om mijn bestaande kennis nog verder uit te breiden. En oh wat is dit geweldig! We noemen het op de opleiding gekscherend vaak een snoepwinkeltje, omdat er zoveel cursussen en verdiepingen zijn die allemaal even interessant zijn!

Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben als Planner en Manager in de luchtvaart, heb ik besloten om me volledig op mijn praktijk te storten. Het puzzelen waar ik als planner al heel goed in was, komt me nu goed van pas als ik samen met een cliënt uit ga puzzelen waar klachten nou echt vandaan komen.
Ik geniet van iedere behandeling en ik hoop nog heel veel kinderen en hun ouders te mogen helpen bij hun eigen Groei proces!

info@groeikinesiologie.nl

+31 (0) 623084048 

+31 (0) 623084048 

KvK-nummer: 81832656

Lid van VBAG en BPGZ

Aangesloten bij RBCZ en Quasir

Nieuwe Zeeweg 82
Noordwijk 2202 HB
Zuid-Holland

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.00

Op deze overeenkomst zijn de Disclaimer, Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid van toepassing.

  © 2021-2022 Groei! Praktijk voor Kinesologie